TANNLEGE

Jeg driver for tiden å gå til tannlege for å forberede narkosebehandling og få fikset alle tennene mine ved operasjon, de er jo blitt ganske ødelagt etter all cellegiften, ulykker og livet når jeg var på kjøret så det må en omfattene operasjon til, skruer, bro og bygge opp alle tennene på nytt. Nå som jeg er frisk og på rett kjør igjen så ønsker jeg sterkt å få fikset tennene slik at jeg kan smile igjen og få tilbake selvtiliten min.

Men i dag fikk jeg en knusende nyhet som kan sette en stopper for hele prosjektet med å få fikset tennene. Fikk vite at jeg må betale litt over 25.000kr selv og staten betaler resten, for dette kommer til å koste mye. Operasjonsteamet står så og si klart, men jeg må betale gfør jeg kan oppereres. Men problemet er at jeg har ikke i nærheten av så mye penger som trygdet. Og aner ikke hvordan jeg skal få tak i så mye. Jeg er ikke kredittverdig pga gjeld så jeg kan ikke få lån noensteder. Vet ikke hva jeg skal gjøre for å skaffe 25.000kr innen 1mnd`s tid. Vil så gjerne få selvtillit nok til å smile uten å føle meg flau og grusom stygg.

De bildene jeg skal vise nå krever mye mot fra meg! Dette er ikke noe jeg vil at folk skal se, men for at alle skal forstå hvor ille det står til med tennene mine etter cellegift og rusmisbruk over lengre tid så velger jeg heller å vise bildene og svelger stoltheten min. Dette er utrolig pinlig!


Jeg vil gjøre alt jeg kan for å skaffe de 25.000kr jeg trenger til tannlegeoperasjonen, jeg vet at det blir veldig tøft siden jeg må betale før operasjonen og har litt under en måned på meg til å skaffe summen jeg trenger.
Så vist noen vil bidra og donere penger til tannlegeoperasjonen min, så kan det gjøres på følgende måter:

Bank overføring:

Valgri sum settes inn på konto.nr:   9001.24.19294

Mobilbetaling med MobilePay, M Cash eller VIIPS:

Send valgfritt beløp til mobil.nr:   47 99 72 66

 

Jeg vil holde dere oppdatert med hva jeg har fått i donasjoner kontunerlig.

 

DONERT HITTIL:

KR:           700,-
 

Vennlig hilsen

Daniel André Pedersen

Én kommentar

Martin R

01.05.2017 kl.03:44

Hei Daniel Andre,

Det er trist å se hva cellegift og narkotika kan gjøre med tenner. Stå på! Håper det er mulighet for å søke NAV om støtte!

Skriv en ny kommentar

Daniel André Pedersen

Daniel André Pedersen

30, Oslo

Jeg er en gutt fra Bergen på 30år(som føler meg som knapt 18år) som har flyttet til Oslo i 2016, her trives jeg godt sammen med min lille hund Kasper. Jeg bor med hunden min i en liten hybel nær Ullevål Sykehus, jeg er homofil og singel, men er ikke på jakt etter noe spesielt. Jeg tar livet med ro for tiden, vil kose meg og slappe av. Jeg er uføretrygdet pga tidligere kreftsykdom og amputasjon av høyre arm v/skulderledd, men er frisk fra kreft nå. Men har flere psykiske diagnoser slik at jkeg er trygdet. Jeg er en stor troende på Karma, så behandler man verden godt så vil gode ting skje i livet. Ellers er jeg en snill, omsorgsfull gutt som føler meg ganske alene, jeg kjenner ikke så mange i Oslo ennå, så nå er det stort sett bare meg og hunden min. Ønsker alle en fin dag :-)

Kategorier

Arkiv

hits